Zoeken
  • SUDO

Let's Meet Online @ Mutesounds

Op vrijdag 15 mei verzorgt de MuteSounds Academy ‘Let’s meet online @ Mutesounds’ een uitzending vol bijzondere verhalen van dove en slechthorende mensen.


Er worden interviews en vlogs uitgezonden vanuit de dovengemeenschap met verschillende interessante onderwerpen. Wie de gasten zijn… dat is nog een verrassing! Via de social media kanalen maken we langzaam de details bekend, dus volg ons online. De uitzending wordt aan elkaar gebaard door Timo van der Wiel. Alles wordt toegankelijk gemaakt door middel van gebaren- stem- en schrijftolken.


Lets Meet Online @ Mutesounds wordt gestreamd vanaf de facebookpagina en YouTube kanaal van Mutesounds. De uitzending is op vrijdag 15 mei vanaf 20.00 en zal ongeveer een uur duren.


Mutesounds Acadamy is onderdeel van stichting Mutesounds. De missie van stichting is het bevorderen van de integratie tussen horenden, doven en slechthorenden en het verbeteren van het imago van de doven en slechthorende gemeenschap. Jarenlang heeft Stichting MuteSounds het MuteSounds festival georganiseerd, maar vanaf dit jaar zijn zij gestart met de MuteSounds Acadamy, waarbij zij een kweekvijver willen creëren van dove en slechthorende professionals.


De deelnemers van de Academy zijn de afgelopen maanden getraind, begeleid en gestimuleerd om onder andere dit evenement op te zetten, daarnaast hebben zij een aantal snuffelstages gevolgd. Helaas kon het live evenement (dat zou plaats vinden in COC Haaglanden) niet door gaan, en daarom hebben zij speciaal voor jullie dit online event opgezet!


Ben je nieuwsgierig geworden? En heb je zin in een leuke vrijdagavond? Kijk dan vanaf je luie bank mee naar dit unieke programma.

Voor meer informatie over het programma van de uitzending ga je naar: https://www.facebook.com/mutesoundsDH/


Voor het laatste nieuws en leuke acties kun je Lets Meet Online @ Mutesounds ook volgen op social media.

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven