MODULE 1

Om de Nederlandse gebarentaal eigen te maken kan je starten bij de gebarencursus module 1. Wat houdt deze gebarencursus eigenlijk in? En waarom zou u zich daarvoor willen aanmelden? En welke voordelen zijn er bij het volgen van de gebarencursus in vergelijking met de andere gebarentaalopleidingen?

We beginnen eerst met de voordelen van module 1 ten opzichte van andere gebarentaalopleidingen. Zie hieronder de voordelen voor het volgen van een gebarentaalcursus module 1.


  • De gebarencursus module 1 is een officiële cursus van 12 lessen en het wordt afgesloten met een toets. Deze toets is niet verplicht maar bij het behalen van de toets ontvang je een certificaat die je op je eigen C.V. mag zetten.

  • De cursus is een laagdrempelige lessenreeks om op een leuke manier te mogen kennismaken met de Nederlandse gebarentaal. 

  • Rustige gebarentempo bij de docent en medecursisten, zodat iedereen kan wennen aan het maken van de gebaren. Hierdoor kunt u geleidelijk wennen aan de communicatie zonder het stemgebruik.

  • Een betere beeldvorming krijgen van wat gebarentaal nou eigenlijk inhoudt in plaats van meteen te starten met een vierjarige HBO opleiding.

De gebarentaal lessen worden verzorgd door een dove docent NGT met een tweedegraadsbevoegdheid (afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht). 

 

SAÏD JAMAL

Docent Nederlandse gebarentaal

Mijn naam is Saïd Jamal, werkzaam als docent Nederlandse Gebarentaal in Amsterdam en Utrecht. Als kind ben ik doof geboren. Bij de gebarentaal lessen geef ik graag mijn kennis door zodat u op een laagdrempelige manier kennis maakt met de voertaal van de Nederlandse dovengemeenschap: de Nederlandse Gebarentaal. We gaan gezamenlijk deze prachtige taal leren!


Graag tot ziens!

 
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

©2019 by SUDO. Proudly created with Wix.com